Вбиваючи тварин, ми накликаємо війни

Чи замислювались Ви над тим, чому у світі не закінчуються війни? Створюються різноманітні світові організації, які повинні забезпечити мир у всьому світі, але війнам немає кінця… Чому так відбувається?

В священних текстах різноманітних релігійних традицій говориться про закон карми: “Що посієш, те і пожнеш”. І мало хто замислюється над тим, що наші вчинки оцінюються не тільки по відношенню до людей, а й по відношенню до тварин.

Вбивство – це не тільки про людину. Вбити можна будь-яку живу істоту. І отримати відповідь від долі за це.

Ще ніколи у світі не вбивали стількох тварин лише задля того, щоб іх трупом могли поласувати ми з вами. Невже хтось думає, що ці вбивства ніяк не скажуться на житті тих, хто їх замовляє? Адже тварини – вони так само відчувають, люблять, живуть, як і люди. Різниця лише в тому, що їх розум трохи слабший за людський. Такий, як у маленької дитини. Дитина також не відразу може говорити, логічно мислити чи керувати своїми вчинаками. Та чи означає це, що її можна вбивати? Хоча в наш час навіть це вже не дивує…

Вбиваючи на тваринницьких чи птахофермах сотні тисяч, чи навіть мільйони невинних істот, ми можемо бути впевненими, що у цьому чи наступному житті хтось так само вб’є нас самих. І щоб ці вбивство було массовим, як і вбивство тварин, потрібні війни. Так сказано у Ведах – древніх священних писаннях, де описані прості закони існування світу.

Наша благодійна місія “Їжа життя” – це не тільки про роздачу смачної їжі нужденним. Ми піклуємось і про тварин. Вони не менше, ніж люди, хочуть жити, і потребують нашої допомоги. Вегетаріанство – це не сучасна мода. І навіть не стиль життя. Це лише показник нашої людяності та цивілізованості. Тому ми готуємо наші страви виключно із вегетаріанських продуктів – молока, круп, овочів та фруктів. І від цього вони стають тільки смачнішими та кориснішими. Адже насичені любовью до кожного. 

Categories: Без категорії