Благодійністю можуть займатися навіть діти!

Нещодавно ми отримали дуже зворушливий лист із Великобританії від Донни Пітчерс. Мати 7-річного сина, Донна написала нам про те, як її син з другом збирали кошти, щоб відправити їх в Україну.

” Мій син 7 років зібрав 215 фунтів стерлінгів, продаючи товари своїм друзям, і тепер хотів би пожертвувати ці гроші” – пише Донна. Ми попросили її надіслати кілька фото свого сина та трошки більше розповісти про те, як вони збирали гроші і чому саме вирішили це зробити.

Ось що написала Донна:

“Додаю кілька фотографій мого сина Елліота та його найкращого друга, Леві. Це такі гарні хлопчики, які дружать з 3-х років. Їхня школа поговорила з дітьми та пояснила, що відбувається в Україні. Вони були глибоко зворушені і за кілька годин розробили плакат, і ідея продавати речі своїм друзям втілилася в життя. Елліот проводив ночі, хвилюючись, що ніхто не прийде на розпродаж, але вийшла вся школа. Ми не бачили кінця черги! Хлопчики продавали ручки, олівці, книги, солодощі, застібки та предмети для освітлення. Елліот і Леві були чудовими продавцями і швидко продали більшість товарів, які ми мали на столі. Сподіваюся, що хлопці й надалі залишаться такими добрими”.

А ми сподіваємось, що у світі стане ще більше такої чуйної та небайдужої молоді, як ці хлопці та їх вчителі.

Categories: Без категорії